Albe

AUGUST - Mobil

Produsul nu se mai afla in oferta noastra! Pentru produse similare accesati urmatorul link: Albe
SKU: AUGUST/TUV
97.9 cm
115 cm
Mobil, Portal
Bioetanol Lichid
67 Kg
Metal, MDF
36 cm
Da
Alb, Negru
0.75 l
semineu decorativ de tip portal, care poate fi amplasat oriunde, ce functioneaza pe baza de biotenol. Se aseamana cel mai mult cu semineul clasic pe lemne, avand flacara adevarata si un design mai deosebit. La fel ca orice corp de mobilier, poate fi mutat cu usurinta, neavand nevoie de racordare la o evacuare sau la un cos de fum. Ofera un plus de frumusete oricarui tip de cladire (casa, apartament, office sau lobby). Nu emite miros sau fum!

Biosemineu ce poate inlocui cu succes semineul traditional, avand un design deosebit, dimensiune mare si foc adevarat dar fara fum si miros. Este usor de intretinut, nu necesita montaj, nu emana fum sau miros in timpul arderii.

 

Se integreaza perfect fie in locuinte, fie in spatii comerciale precum restaurante, hoteluri, showroom-uri, spa-uri etc.


Semineul dispune de un rezervor de 1,6l de inox cu tija de reglaj.
NU necesita cunostine speciale pentru montaj (se livreaza gata montat) ! Semineul poate fi amplasat oriunde fara a fi nevoie de constructie speciala in jurul lui!
Incinta semineului este confectionata din otel vopsit electrostatic sa reziste la temperaturi iar portalul din jur este confectionat din MDF vopsit ulterior si are o greutate totala de 67kg.

Aici gasesti bio combustibil:  Bidon 1L  / Bidon 5L

NOTA: NU ALIMENTATI IN TIMPUL ARDERII! LASATI 15 MINUTE REZERVORUL SA SE RACEASCA INAINTE DE A REALIMENTA!

Comanda