Burlane fi 120

Cot burlan reglabil fi 120 / 0-90 gr

173 lei 121 ,00 lei
SKU: WC-KNSR120/90-CZ2
30 cm
120 Ø
120 Ø
otel
2 mm
Negru
Lemn, Bricheti, Peleti
1000 °C
Vopsea termorezistenta Senotherm
Cot reglabil de la 0 la 90 de grade, pentru o racordare cat mai usoara in functie de pozitionarea sursei. Mufare usoara, etansa si rapida. Conceput pentru o gama larga de surse de caldura, fiind posibila utilizarea acestuia pentru sistemele din locuinta proprie cat si in domeniul industrial.
600 °C
Cot reglabil 0-90 grade cu usa de vizitare
2 ani
ceramic, caramida, inox
120
0-90 grade
Capac detasabil pentru curatare: DA Cot reglabil de la 0 la 90 de grade, prevazut cu capac de vizitare pentru inspectia si curatarea tronsoanelor ce fac legatura dintre camera de ardere si cosul de fum.Reglabil din trei segmente, cu doua coliere intre acestea , care este strans de un surub.Fiind construit din otel refractar de calitate si grosime mare, reprezinta una dintre solutiile bune de racordare a sobei, centralei sau a semineului la cosul de fum.Poate fi legat la orice unghi si este mufabil la capete, fiind usor de instalat cu ajutorul celor 2 coliere de fixare.
Semineu, Soba, Centrala
Domestic, Industrial
Pentru interior
120
Produsul face parte din gama profesionala si este realizat doar din materiale certificate, multumita carora, acesta inlocuieste cu succes sistemele de racordare flexibile, oferind un sistem de racordare la cosul de fum, trainic si sigur., ce poate fi folosit pe toata perioada de utilizare a sursei.
Comanda