Despre noi

Despre noi

Esti in cautarea unei companii care sa se ocupe cu responsabilitate, profesionalism si promptitudine de problemele tale si sa iti ofere solutii potrivite pentru locuinta ta? Seminee IASI este o firma cu experienta in domeniul termic (peste 20 de ani), oferind un catalog bogat de produse destinate incalzirii si infrumusetarii caminului tau, precum si servicii specializate executate de meseriasi sau personal calificat. Oferta noastra cuprinde: vanzare si constructie de seminee, sobe pe lemne, termoseminee, centrale pe peleti sau pe gaz, precum si cosuri de fum ceramice sau din inox, burlane, grile si accesorii pentru seminee, dar si dispozitive inedite sau de ultima ora!

Oferim si servicii specializate, cu echipament adecvat si profesionist, utilizat de catre personal calificat, autorizat si cu experienta vasta in domeniu. Ne recomanda accentul pus pe client si pe nevoile lui, iar serviciile noastre sunt executate cu cea mai mare promptitudine, astfel incat sa fie utile, iar sistemul termic al clientului sa functioneze in parametri optimi in cel mai scurt timp cu putinta.

Ne preocupa siguranta caminului si a familiei, precum si mediul inconjurator, astfel ca tot ceea ce intreprindem si materialele pe care le folosim se ridica si satisfac cele mai inalte standarde in materie de seminee si cosuri de fum. Respectam toate cerintele din domeniul constructii si termice, atat la nivel national, cat si din legislatia europeana!

 

Ce iti ofera Seminee IASI?

- seminee, cosuri de fum si accesorii din domeniul termic

- servicii de construire si montaj ale dispozitivelor termice

- consultanta de specialitate, sfaturi si proiectare gratuita

- constatare si delasare la fata locului prin echipa de colaboratori locali

- transport (gratuit in cazul multor produse din catalog) la usa clientului

- personal si echipament tehnic adecvat, specializat si omologat

 

 

 

Astfel, daca iti doresti servicii complete in domeniul termic, nu ezita sa ne contactezi!

Echipa Seminee IASI este mereu la curent cu noutatile si tehnologiile din domeniu, incercand sa ofere dintre cele mai moderne, mai performante si mai curate surse de energie termica in caminul tau!