Sobe pe lemne

Soba K7 / 5-8KW

Soba fabricata din fonta si sticla ceramica rezistenta, cu posibilitatea de racordare in partea din spate sau in partea de sus.

2550 lei 2399 ,00 lei
SKU: KOZA/K7
5 Kw
300 mm
70 %
75 Kg
Fonta
8 kw
A
5 ani
Incalzire aer
Standard
Standard
55.7 cm
41.3 cm
53.6 cm
Sus / Spate
Lemn de esenta tare uscat sub forma de bustean crapat
340 °C
130 mm
12 ? 2 Pa
Nu este cazul
400 mm
Standard
Fonta
50-80m2 (h = 2.5-2.8m) - in functie de izolatia casei
soba minimalista din fonta, cu consum mic de lemne, pentru orice tip de locuinta, cabana sau casa de vacanta, pentru a fi folosita un timp indelungat
Negru

Soba de putere mare realizata integral din fonta calitativa, avand un design traditional deosebit ce poate schimba aspectul oricarui interior. Are o putere de 7 kw si dimensiuni reduse. Soba este prevazuta cu deflector, maner detasabil, reglaj de aer si posibilitate de racordare pe partea din spate. Poate fi controlata manual, ceea ce duce la o eficienta crescuta a sobei si un control mai precis al procesului de ardere.
Soba pe lemne K7 - 7KW are un design placut, potrivindu-se perfect in diferite locuinte, iar instalarea acesteia se face foarte rapid.

Utilizarea la maxim a energiei
Unul dintre avantajele acestei sobe pe lemne este utilizarea maxima a caldurii datorita peretilor focarului realizati din fonta refractara de inalta calitate (clasa 200) cu o grosime minima de 8mm. Aceasta se traduce si intr-o durata lunga de viata a sobei. Pentru un schimb termic si mai eficient, traseului fumului si gazelor arse este extins cu ajutorul deflectorului situat in conul focarului.

 

 

Siguranta si confort

Soba poate fi folosita in conditii de siguranta, focarul fiind prevazut cu sticla ceramica rezistenta la temperaturi ridicate de pana la 800° C. In plus, opritorul de lemne decorativ contribuie la mentinerea curateniei si protejeaza impotriva caderii lemnelor si a cenusei.
Este confortabil de utilizat: manerul pentru deschiderea usii poate fi detasat in timpul functionarii sobei, ceea ce reduce riscul de accidentari si arsuri. Cenusa rezultata in procesul de ardere al lemnului va fi depozitat in cenusarul (tava) situat sub gratar fiind ulterior, usor de indepartat.
Ofera beneficiul depunerilor reduse de funingine datorita sistemului de curatare a sticlei (perdea de aer).

 


Racordarea la cosul de fum se poate realiza fie prin partea de sus, fie prin partea din spate a sobei.
Soba beneficiaza de o garantie de 5 ani si transport GRATUIT in toata tara.

Pentru montaj mai aveti nevoie de: Clapeta de tiraj / Horn tabla / 

 

Comanda