Seminee Decorative

Semineu decorativ fals pentru apartament, de decor, modele disponibile in judetul Iasi. Alege semineul decorativ (fals) impreuna cu avantajele sale: avantajul pretului si a imitarii focarelor clasice, eliminarea necesitatii unui cos de fum, etc. Noi iti oferim o varietate de modele de seminee decorative: bioseminee, seminee electrice sau seminee pe gaz. Acestea pot fi amplasate in orice spatiu doresti: fie la bloc, pe hol, in sala conferinta sau chiar in baie.

Atractive si sigure - asa sunt descrise semineele decorative false cu efect de flacara. Cand nu este necesara incalzirea unei incaperi de mari dimensiuni, dar se doreste experienta unui semineu, un semineu decorativ este alegerea cea mai potrivita. Avand in vedere nevoile speciale ale arhitectilor si designerilor de interior, oferim game unice de seminee decorative false, de inalta calitate. Exista 3 tipuri de seminee decorative:

Seminee decorative pentru casa ta

 

SEMINEE ELECTRICE

Datorita tehnologiei avansate 3D pe care o incorporeaza, versatilitatii dar si costurilor minime de achizitionare si mentenanta, semineele electrice au devenit tot mai cautate in randul clientilor din Iasi, restul oraselor aferente, dar si din intreaga Romanie! Pe langa faptul ca ecranul LED inclus in proiectarea dispozitivului permite ca flacara sa aiba un aspect ultra-realist, aceste sisteme sunt si unele foarte compacte si care pot decora si complementa in mod ideal livingul tau sau orice alta incapere, in functie de design-ul interior!

Si, deoarece esteticul nu este totul, cu semineele electrice te poti bucura de asemenea si de o ambianta primitoare si o atmosfera calduroasa in spatiul in care sunt amplasate, in special daca acestea sunt utilizate ca sursa secundara de incalzire! Astfel, consumul va fi unul aproape de 0, fiind un dispozitiv optim atat pentru apartament, cat si pentru casa, compacte, sigure mai ales in preajma copiilor si animalelor de companie si cu diferite modele si configurari: cu optiune de incorporare in perete/piese de mobilier, drepte/pe colt, cu imbracaminte din MDF/lemn/imitatie de marmura si in diferite marimi si culori (alb/maro/negru), potrivite pentru orice tip de amanajari interioare!

 

 

Daca ne referim la tehnologia pe care functioneaza, semineele electrice de interior pot fi divizate in doua mari game, mai exact, seminee cu LED (gama TAGU) si cu VAPORI DE APA (Glow Fire). Alege-ti modelul favorit dintr-o gama larga de stiluri si design-uri: incorporabil/incastrabil sau de perete, cu rama MDF in stil clasic, modern, elegant, vintage, in diverse culori (alb/maro/negru) si dimensiuni, toate la un pret ieftin si accesibil!

In a doua gama de seminee electrice intra cele cu vapori de apa, mai exact niste sisteme cu un aspect modernist, forme simpliste, tip tunel si care presupun vizionarea flacarii impresionante pe doua laturi, fiind totodata si niste elemente desavarsite de design interior, mai ales cand doresti separarea a doua incaperi cu stil! Folosesc tehnologie Opti-Myst cu vapori de apa care determina ca efectul de flacara sa iasa in evidenta intr-un mod realist si deosebit. Ai posibilitatea de a regla functiile semineului cu ajutorul telecomenzii, beneficiind astfel de un dispozitiv eficinet, cu aspect inovativ, forme futuriste si diverse dimensiuni!

 

RAME DECORATIVE

O nouta tendinta in randul semineelor si anume ramele decorative, reprezinta elemente deosebite de design pentru acei clienti care nu doresc neaparat achizitionarea unui semineu electric! Poti alege dintr-o gama larga de modele si culori, cele mai cautate fiind ramele albe, dar si cele pe maro, gri, negru sau bej, la un pret ieftin si calitate superioara! 

 

 

BIOSEMINEE

Semineele pe bioetanol sunt tot mai achizitionate de catre clientii din Iasi si nu numai, in special datorita modului simplu de utilizare si efectului 3D al flacarii, dar si faptului ca sunt sisteme care nu necesita cos de fum si care dispun de o varietate de modele tip portal (cu chenar/rama decorativa, pe culori diferite precum alb/maro/negrru), de perete/mobile, la preturi ieftine si avantajoase!

SEMINEE DECORATIVE PENTRU EXTERIOR

Deoarece ne dorim ca produsele noastre sa isi dovedeasca eficienta si sa adauge o nota de stil atat spatiilor interioare, cat si celor exterioare, acum poti alege dintr-o gama generoasa de seminee decorative pentru exterior.

 

1. SEMINEE TIP VATRA PE LEMNE

Denumite si fire pit, sunt dispozitive ideale in decorarea curtii sau gradinii casei, venind in diferite stiluri, dimensiuni si culori si functionand pe sistemul de ardere a lemnelor in bolul metalic, asigurand  astfel necesarul termic, dar si o atmosfera calduroasa atunci cand vremea nu este foarte prietenoasa!

 

 

2. INCALZITOARE PE GAZ

Dispozitivele din aceasta categorie prezinta doua mari avantaje si anume faptul ca sunt generatoare de caldura pe timpul unei temperaturi mai joase si design-ul deosebit specific lor, putand decora cu stil orice spatiu exterior cum ar fi terase, taverne, curti sau gradini din Iasi si localitatile aferente! Functioneaza pe baza de propan-butan sau propan pur, la butelie, un sistem ideal in aer liber si generaza flacara adevarata!

 

 

 

3. SEMINEE DE EXTERIOR PE PELETI

Semineele pe peleti sunt foarte eficiente in asigurarea si mentinerea confortului termic pe perioada serilor mai friguroase sau in anotimpul rece: procesul automatizat face ca utilizarea lor sa fie simpla si rapida, ramanand ca tu sa asezi doar peletii in rezervorul semineului! Functioneaza pe baza tehnologie de ultima ora iar sticla panoramica cu vedere 360 asupra focului, combustia optima si gazeificarea cu emisii reduse le transforma in produse avantajose ca pret si functionalitate!

 

 

4. BIOSEMINEE MOBILE DE EXTERIOR

In categoria de fata includem dispozitive cu caracteristici asemanatoare cu ale biosemineelor pentru interior, insa acestea sunt ideale pentru exterior si pot fi mutate in siguranta maxima si cu un minim de efort, fiind mobile!