Cosuri de fum de inox

Cos de fum din inox profesional cu pret pe kit complet de horn durabil si rezistent, disponibil in judetul Iasi si imprejurimi. O varietate de modele de cosuri de fum profesionale din inox, cu sectiune circulara, disponibile in diferite dimensiuni si modele. Sistemele de cos de fum pe care vi le punem la dispozitie sunt produse de companii de renume in domeniul securitatii si eficientei de evacuare a gazelor arse. Kiturile de cos asigura o rezistenta ridicata si pot fi usor integrate in designul modern al incaperilor, disponibile la pret de producator.

Cosurile de fum din material de inox sunt o solutie avansata recomandata pentru evacuarea gazelor arse si pot fi utilizate atat in aplicatii industriale, cat si civile. Un horn de inox poate fi instalat atat in cladiri noi, cat si in proiecte de renovare si amenajare. Oferim transport gratuit in toata tara.

 

Cosul de fum reprezinta una dintre cele mai importante componente pentru o construcție completa a semineului, sobei sau a termoseminului. 

Va prezentam o gama de cosuri de fum de inox de la branduri si producatori cu renume european, fiind produse cu un nivel ridicat de performanta si eficienta, usor de montat si manipulat, respectand tehnica de imbinare performanta de care dispun de la producator. Astfel aceste sisteme de inox reprezinta alegerea ideala de racordare a dispozitivelor termice, oferind clientului cele mai bune, calitative si sigure produse din domeniu. 

Sistemele de inox dispun de un kit cos de fum inox ce pot fi configurate in functie de nevoile proiectului, oferind posibilitatea chiar de deviere a traseului de fum, si pot fi amplasate in locurile unde cosurile de fum zidite sau traditionale nu pot fi montate. 

Aspect contemporan si original - diferite culori pentru un plus de unicitate! Varietate de diametre interioare de la fi 80 la fi 700, si tubulatura aferenta completa.

 

 

 

Dispun de tehnologie avansata de fabricare, avand otel inoxidabil special, potrivite atat pentru locuinta personala cat si pentru domeniul industrial - oferind siguranta, calitate si un pret foarte bun! 

Cosurile de fum de inox se impart in doua categorii: cos de fum dublu cu perete izolat si cosurile de fum inox neizolate. 

Hornurile din inox beneficiaza de izolatie continua, si pot functiona atat in regim uscat, cat si in regim umed in prezenta condensului. Alege un horn de inox cu montaj rapid si usor, stabilitate indiferent de temperaturi sau conditii, si o greutate proprie redusa a cosului de fum. 

Sunt testate si certificate conform reglementarilor europene in vigoare. Si sunt potrivite pentru evacuarea gazelor provenite din sursele de caldura ce functioneaza cu oricare din combustibili - lemnosi, gazosi si lichizi.

 

Pentru orice informatii sau ajutor in alegerea cosului de fum nu ezitati sa ne contactati!