Cosuri de fum profesionale

Cos de fum profesionist, horn la pret ieftin si accesibil in Iasi, modele durabile si rezistente, din materiale de calitate, testate si certificate la nivel european. Pentru un sistem de incalzire complet, casa sau cabana ta are nevoie si de un cos de fum profesionist Acesta poate fi racordat la orice sursa termica: semineu, soba, termosemineu sau centrala. Hornurile din gama noastra sunt profesioniste si ieftine in acelasi timp, ceramice sau din inox, avand un raport calitate - pret excelent.

Alege un cos de fum de exterior la preturi rezonabile, pentru semineul, soba de teracota sau centrala locuintei tale. Alege calitatea! Seminee Iasi este sursa ta de cos de fum pentru interior sau exterior, cu livrare in judetul Iasi sau oriunde in tara!

 

Importanta alegerii unui cos de fum profesional!

Cea mai importanta componenta a sistemului de incalzire a locuintei este cosul de fum, care poate fi din inox sau ceramic - cu samota interioara invelita in izolatie de vata bazatica si mantale de beton.

Un cos de fum trebuie sa fie de calitate, eficient, rezistent si cu durata lunga de viata. Gama de cosuri de fum comercializate de noi sunt profesionale, fabricate cu ajutorul unei tehnologii avansate, oferind un raport pret-calitate foarte bun!

Va punem la dispozitie unele dintre cele mai bune cosuri de fum de pe piata, fiind de la producatori de renume din Europa cu experienta vasta in domeniu, ce continua sa dezvolte si sa imbunatateasca sistemele de evacuare a gazelor de ardere. 

 

 

 

 

 

Criterii pentru instalarea hornului

Alegerea corecta a cosului de fum este influentata de urmatorele criterii:

- lungimea hornului ( cosului) pentru a obtine cea mai buna functionalitate, acesta trebuie sa fie mai mare decat coama casei

- diametrul cosului de fum ce asigura tirajul optim, si se evita astfel depunerea de funingine ( in cazul tirajului prea mic) sau cresterea consumului de lemne ( in cazul triajului prea mare)

- montarea cosului de fum, ce trebuie realizata de catre personal calificat - fie pentru exterior sau interior. 

 

 

 

 

Testat si certificat

Un cos de fum trebuie montat de catre un specialist, acordand o atentie deosebita la instalarea cosului, deoarece sistemul de incalzire este cel mai expus si solicitat in procesul de functionare. Prin acesta trec variatiile de temperatura, atacul din partea substantelor chimice sau autoaprinderea din cauza depunerilor de funingine pe cos. 

Va punem la dispozitie doar produse certificate si testate ce respecta standardele europene, astfel aceste cosuri de fum realizeaza si un randament ridicat al sobelor, centralelor sau semineelor. 

Atentie - lipsa de neglijenta sau de necunoastere in acest domeniu cu privire la o constructie termica corecta, poate duce la situatii neplacute si poate pune in pericol viata noastra. 

 

 

 

 

 

Calitate, siguranta si rezistenta 

Gama noastra de cosuri de fum ofera calitate superioara la un pret foarte accesibil, si prezinta sisteme de cos complete din ceramica sau inox, atat pe interior cat si pe exterior. 

Alege un cos de fum performant cu nenumarate beneficii precum: siguranta casei tale, siguranta interioara, rezistenta la condensul acid, fara risc uzual de intoxicatii cu monoxid de carbun, traiaj optim adica un randament ridicat.

 

 

 

 

Cos de fum ceramic

Cosul de fum ceramic este dotat cu tehnologie inovatoare, design si functionalitate foarte buna. Si dispun de o gama variata de diametre interioare pentru locuinta, case de vacanta, cabana, etc.

In plus, aceste cosuri de fum izolate sunt potrivite pentru orice tip de combustibil precum: lemn, carbune, bricheti, peleti, gaz sau ulei. 

Aceste hornuri sunt prevazute cu sisteme de evacuare cu triplustrat, tubulatura de samota la interior, termoizolatie ( vata bazaltica) si manta prefabricata din beton usor la exterior. 

Sunt gandite sa reziste perioade lungi, iar ca dovada este garantia de 30 ani - prezentand astfel rezistenta exceptionala in timp si calitate superioara. 

Alege un horn ceramic usor si rapid de montat, fiind realizat din elemente prefabricate, precum samota si beton!

 
 
 
 

 

Cos de fum din inox

Cosul de fum din inox este caracterizat de performanta sa si designul modern, fiind un sistem de cos potrivit atat pentru locuinte persoanele cat si pentru spatii industriale. 

Aceste modele de horn de cos prezinta rezistenta mare cu o eficienta maxima in functionare, si sunt dotate cu izolatie continua pentru o a functiona atat in regim uscat, dar si in regim umed in prezenta condensului. 

Cosul de fum din inox este potrivit pentru evacuarea gazelor provenite de la orice sursa de caldura care functioneaza cu combustibili lemnosi, lichizi sau gazosi.

Alege un sistem de cos la un pret ieftin, cu montaj rapid si usor de manipulat, datorita greutatii reduse si a tehnicii de imbinare performanta cu care este dotat. 

 
 
 
 

 

Accesorii, unelte si produse - pentru cosurile de fum!

Iti punem la dispozitie o varietate mare de unelte, diferite solutii, kituri si seturi pentru curatarea si ingrijirea cosului de fum! Astfel cosurile de fum realizeaza o buna functionalitate, randament ridicat si comfort termic crescut, iar tu te poti bucura de caldura fara griji! 


 

 

 

 

Sevicii si solutii racordare 

Pe langa sistemele de cos de accesorii si unelte iti punem la dispozitie si solutii de racordare, adica de conectare si de legatura la diferite surse termice. 

Aceste accesorii utile montarii si intretinerii cosului sunt elemente foarte importante pentru o buna functionare a cosului de fum. Piesele de imbinare sunt montate primele pe evacuarea sobelor, semineelor sau centralelor, si rezulta o temperatura mai ridicata chiar mai mare decat pe cosul de fum. 

Indiferent de tipul de cos de fum ales pentru locuinta ta, fie construirea profesionista a unui horn ceramic sau montarea unui cos de fum din inox, ai nevoie de servicii profesioniste, realizate de catre o echipa calificata in domeniu cu experienta vasta. 

Iti punem la dispozitie meseriasi priceputi din localitatea ta - pentru a beneficia de cele mai bune serivicii si punea corecta in functiune a sistemului tau de cos.