Cosuri de fum ceramice

Cosuri de fum ceramice profesionale de calitate europeana, horn din beton rezistent si durabil la preturi bune in jud Iasi. Diverse tipuri de cosuri (hornuri) ceramice de la producatori de renume, pentru ca dvs. sa va bucurati de o experienta sigura si de calitate. Cosurile de fum profesionale pe care vi le punem la dispozitie sunt usor si rapid de instalat, intrucat sunt realizate din elemente prefabricate. Ideale pentru evacuarile de la sobe, seminee pe lemne, seminee tip centrala, centrale pe lemne etc.

Cosurile de fum din ceramica zidite din beton reprezinta cea mai performanta si trainica solutie de constructie, (pentru soba, semineu sau centrala pe lemne, peleti, carbuni, biomasa) avand caracteristici superlative de siguranta, rezistenta si confort. Sunt o varianta profesionala a cosurilor de caramida zidite, recomandate atat de specialisti, cat si de meseriasi, la preturi ieftine. Deci, un astfel de sistem inlocuieste un cos de fum traditional zidit din caramida.

 

Cosurile de fum ceramice, alegerea ideala!

Alege pentru casa ta una dintre cele mai trainice, sigura si performanta metoda de constructie pentru evacuarea gazelor din domeniul termic - cosurile de fum ceramice!

Gama variata de cosuri de fum ceramice la preturi accesibile, ce ofera rezistenta, siguranta si confort. Produse de inalta calitate de la branduri de renume din Europa, testate si certificate conform standardelor si cerintelor in vigoare. 

Cosurile de fum ceramice sunt disponibile in diverse forme si diametre precum fi 100 si fi 400, simple sau duble, avand cate 2 canale de evacuare a fumului. 

 
 
 
 
 
 

Montaj rapid si materiale ecologice

Au un proces usor si rapid de montaj si zidire, fiind sisteme modulare de precizie mare si cu greutati reduse. Si pot fi instalate in case de dimensiuni mici, dar si in case de dimensiuni mai mari, astfel sunt potrivite pentru toate sursele de caldura precum: semineu, soba, termosemineu, centrala, etc - si se preteaza pentru toate tipurile de combustibili ca lemne, gaz , peleti, carbuni sau bricheti. 

Cosurile de fum ceramice sunt compuse din sisteme de evacuare dispuse in triplustrat cu tubulatura de samota la interior, termoizolatie si manta prefabricata din beton la exterior. Deci sunt unele dintre cele mai bune sisteme de evacuare de pe piata cu o buna functionalitate in exploatare si durata lunga de viata. 

 

 

 

Rezistenta si siguranta in ultilizare

Sunt fabricate printr-o tehnologie avansata, garantand o rezistenta exceptionala la socurile mecanice din exterior si socurile termice. Fiind ventilate la interior cu ajutorul a 4 canale ce strabat toate mantalele de beton zidite una peste cealalta, si cele 4 orificii din colturile mantalei au rolul de ancorare statica.

Cosurile de fum ceramice recunoscute pentru beneficiile si avantajele pe care le ofera precum: siguranta in utilizare ( fara a exista riscul incendiilor), triaj bun de functionare pentru un randament maxim, si o constructie si un montaj rapid - datorita elementelor prefabricate ( beton semi-usor, componente modulare, instructiuni de montaj, accesorii incluse in kit, etc.). Prezinta rezistenta la umiditate, temperaturi ridicate precum trecerea de la -20 grade la +300 grade intr-un timp scurt, substante chimice agresive si autoaprinderea. 

 
 

 

 

 

Complex si economic

Elementele modulare ce compun kitul sunt de 33cm inaltime, astfel incat inaltimea cosurilor de fum va putea fi din 33cm in 33cm, calculata in functie de necesarul termic pentru locuinta ta.

Sunt ecologice, fiabile si economice, si sunt pregatite in procesul de productie la o temperatura de aproximativ 1100 grade, rezultand o rezistenta la foc si funingine extraodinara, conforma cu DIN EN 1457.

Si pot fi montate atat pe interiorul casei, cat si pe exteriorul locuintelor. In plus, aceste hornuri de fum sunt complet certificate ce respecta standaredele europene, dar si cele locale de incendiu si constructii. 

Desi sistemele de cos de fum ceramic nu sunt cea mai ieftina optiune, ele reprezinta una dintre cele mai trainice si rezistente solutii de evacuare termica de pe piata. 

 
 
 
 
 
 
 

Garantia calitatii

Totodata trebuie stiut ca acest tip de horn are o garantie foarte mare de 30 ani, si nu necesita reperatii sau interventii in timp, avand un raport pret-calitate foarte avantajos.